Edsyn

Продукти за запояване и отпояване, човки, аспиратори на вредни вещества, ръчни инструменти, пасти и спринцовки, системи за преправяне на SMD платки и др.

Стандартната запояваща станция на Edsyn, 951SX предлага температурно регулирано висококачествено запояване, предназначено както за техници, така и за работещи на поточни линии. Многофункционалните системи, като ZD905V и TSX70 предлагат решения за комплексни задачи. Серията аспиратори на пушек Fuminator постепенно се превръща в златен стандарт, поради факта, че все повече предприятия се стремят към премахване на вредните изпарения от производствата си. Настолните системи, като FXF11 предлагат нескъпо решение за премахване на голяма част от изпаренията от малки локализирани пространства, докато големите аспиратори като FX225 могат да премахнат около 99.997% от частиците. Съобразявайки се с опазването на околната среда, Edsyn предлага широка гама безоловни човки за поялници, които отговарят на RoHS. Наскоро добавената към продуктовата линия преносима безжична станция за запояване PSS2000 с литиева батерия е изключително подходяща за производствени среди, които се нуждаят от енергоспестяващи технологии. Edsyn наскоро пусна на пазара и новата запояваща станция 2020 – първата напълно безоловна и контролирана от микропроцесор система.

Патентованите от Edsyn технологии включват:

  • Първата помпа за отпояване – Soldapullt
  • Първият температурно контролиран поялник – Loner
  • Първата станция за преправяне на SMD платки с горещ въздух – Atmoscope
  • Първият въртящ се настолен аспиратор – Fuminator
  • Първият инструмент за повдигане с въздух и вакуум, който използва въздушното налягане за повдигане на компоненти без директен контакт – Soldavac
  • Първи в космоса. През 80-те години продукти и технологии на Edsyn отлитат в космоса по програма на НАСА за тестване на новите техники за запояване, разработени специално за космоса.
  • Първата преносима и безжична станция за запояване с литиева батерия
  • Пълната тотално безоловна и контролирана от микропроцесор система
Виж сайта