Harting

Harting е специалист в областта на стандартните и поръчкови електрически, електронни и оптични съединители, клеми, мрежови компоненти, мрежови и машинни кабели. Продуктите на компанията са подходящи за приложения с пренос на данни и енергия, като например машиностроене, железопътен транспорт, вятърни електроцентрали, индустриална автоматизация, заводостроене, радио и ТВ-излъчванее, както и промишлена електроника и телекомуникации.

Harting също произвежда и електромагнитни компоненти за автомобилната индустрия и е специализирана в промишлените приложения под формата на кутии и корпуси, както и в асемблирането на цели системи.

ИНДУСТРИАЛНИ КОНЕКТОРИ

Създадени са за най-суровите промишлени условия. Индустриалните конектори на Harting са подходящи за всякакви приложения, които изискват безопасна електрическа свръзка, което включва всички видове защитени електрически зони – например контролни табла или външни приложения.

Всеобхватната продуктова линия се състои от малки съединители с капацитет от няколко ампера до големи мултиконектори с много голяма мощност. Продуктите от тази категория могат да подпомагат изпращането на чувствителни сигнали от няколко миливолта, както е например при преноса на гигабитове, или да пренасят до 600 ампера или 5000 волта в приложения с голяма мощност

Всеки модел може да бъде произведен със защита.

КОНЕКТОРИ ПЛАТКА-ПЛАТКА И КЛЕМИ ЗА ПЕЧАТНИ ПЛАТКИ

  • Платка-платка и проводник-платка
  • Винтови, пружинни и IDC клеми
  • Съединители DIN 41 612
  • MicroTCA/AdvancedTCA съединители
  • Твъди метрични конектори
  • MCE Micro Card Edge – за микрокарти
  • Мултикоаксиални

I/O КОНЕКТОРИ

Компанията предлага богат набор от интерфейс съединители за електронен пренос на данни чрез медни проводници или оптични влакна. Хибридните модели комбинират пренос на данни и енергия в едно устройство. I/O конекторите на Harting се отличават с бърз и свръхбърз пренос на данни във вътрешни и външни приложения.

СВЪРЗВАЩИ КАБЕЛИ

Могат да бъдат медни, оптични или хибридни. В тази категория Harting комбинира висококачествени кабели и конектори.

СИСТЕМНИ КАБЕЛИ И СВЪРЗВАЩИ ЕЛЕМЕНТИ

Категорията комбинира познанията и опита на Harting в областта на конекторите и кабелите, за да се създадат системни кабели за промишлеността и телекомуникациите. Защита IP20 се използва за сурови производствени среди, а защита IP65/67/68 има следните приложения: заводи, машиностроене, външни телекомуникации, енергетика и медицински устройства.

LAN И RFID КАБЕЛИ И СУИЧОВЕ

Harting произвежда мрежови кабели и компоненти за IT-мрежи. Подходящи са за сурови условия, като например инсталации със защита IP20 или IP67 в индустриални сгради, машинно инженерство, заводостроене, железопътен транспорт и енергетика.

ИНСТРУМЕНТИ

Компанията предлага всякакви видове инструменти и машини за сглобяване на кабели и печатни платки – от клещи за кримпване до напълно автоматични машини за кримпване или от ръчни преси до компютърно-контролирани преси.

Виж сайта