Panasonic Electric Works

Panasonic Electric Works Europe AG e европейската централа на звеното на Panasonic за индустриални уреди с широка продуктова гама от продукти за автоматиката и електронни и електромеханични компоненти. Компанията работи продължително съвместно с клиентите си, което е довело до разработването на нови поколения продукти. Основната производствена база, намираща се в Германия, както и централният европейски склад на Panasonic, допринасят за гъвкавите срокове за производство и доставка.

Продуктите на Panasonic от сферата на автоматиката включват програмируеми логически контролери, визуализация на процесите и IT технологии, и софтуер за програмиране и параметризация. Тези системи се допълват от решения за контрол на движението, сензори, машинно зрение и системи за лазерно маркиране, четци за кодове и други компоненти за автоматизация на производството.

Основните пазари за електронните и електромеханичните компоненти на Panasonic включват автомобилната индустрия, строителната и производствената автоматизация, системите за измерване и сигурност, фотоволтаиците и технологиите за възобновима енергия.

ПРЕВКЛЮЧВАТЕЛИ

  • Snap-Action превключватели
  • Toggle превключватели
  • Rocker превключватели
  • Push Button превключватели

Изпрати запитване

    captcha