Camden Boss

Сформирана през 1986, компанията Camden Boss предлага един от най-широкообхватните асортименти от клеми за печатни платки, основи за релета, батерии, предпазители и държачи за предпазители.

Camden Boss е по BS EN ISO 9001: 2000. Компанията изключително много държи на качеството и проектира, развива и произвежда изделия, които в повечето случаи достигат отвъд общоприетите индустриални стандарти. Много от нейните продукти са одобрени от водещи световни тестващи и сертифициращи агенции. Camden Electronics се гордее със сертификати като VDE, UL, CSA, SEMKO, NEMKO, DEMKO, IMQ и т.н.

Camden Electronics държи 25 % от пазара на PCB съединители във Великобритания. Освен това, повече от 30 % от продукцията й се изнася в Европа, Далечния Изток и САЩ.  Компанията е изцяло на собствено финансиране и това й позволява да предлага конкурентни цени и да се съсредоточи върху обслужването на клиенти. В допълнение, усъвършенстваната система за складово управление осигурява висока степен на складова наличност, особено при планови заявки.

АКУМУЛАТОРИ

  • С регулиране на оловната киселина от клапан
  • Конектори за акумулатори
  • Държачи за акумулатори
  • Балансьори за акумулатори

Изпрати запитване

    captcha