Harting

 

Harting е специалист в областта на стандартните и поръчкови електрически, електронни и оптични съединители, клеми, мрежови компоненти, мрежови и машинни кабели. Продуктите на компанията са подходящи за приложения с пренос на данни и енергия, като например машиностроене, железопътен транспорт, вятърни електроцентрали, индустриална автоматизация, заводостроене, радио и ТВ-излъчванее, както и промишлена електроника и телекомуникации.

Harting също произвежда и електромагнитни компоненти за автомобилната индустрия и е специализирана в промишлените приложения под формата на кутии и корпуси, както и в асемблирането на цели системи.

СВЪРЗВАЩИ КАБЕЛИ

Могат да бъдат медни, оптични или хибридни. В тази категория Harting комбинира висококачествени кабели и конектори.

СИСТЕМНИ КАБЕЛИ И СВЪРЗВАЩИ ЕЛЕМЕНТИ

Категорията комбинира познанията и опита на Harting в областта на конекторите и кабелите, за да се създадат системни кабели за промишлеността и телекомуникациите. Защита IP20 се използва за сурови производствени среди, а защита IP65/67/68 има следните приложения: заводи, машиностроене, външни телекомуникации, енергетика и медицински устройства.

LAN И RFID КАБЕЛИ И СУИЧОВЕ

Harting произвежда мрежови кабели и компоненти за IT-мрежи. Подходящи са за сурови условия, като например инсталации със защита IP20 или IP67 в индустриални сгради, машинно инженерство, заводостроене, железопътен транспорт и енергетика.

ИНСТРУМЕНТИ

Компанията предлага всякакви видове инструменти и машини за сглобяване на кабели и печатни платки – от клещи за кримпване до напълно автоматични машини за кримпване или от ръчни преси до компютърно-контролирани преси.


Изпрати запитване

    captcha