Panasonic Electric Works

Panasonic Electric Works Europe AG e европейската централа на звеното на Panasonic за индустриални уреди с широка продуктова гама от продукти за автоматиката и електронни и електромеханични компоненти. Компанията работи продължително съвместно с клиентите си, което е довело до разработването на нови поколения продукти. Основната производствена база, намираща се в Германия, както и централният европейски склад на Panasonic, допринасят за гъвкавите срокове за производство и доставка.

Продуктите на Panasonic от сферата на автоматиката включват програмируеми логически контролери, визуализация на процесите и IT технологии, и софтуер за програмиране и параметризация. Тези системи се допълват от решения за контрол на движението, сензори, машинно зрение и системи за лазерно маркиране, четци за кодове и други компоненти за автоматизация на производството.

Основните пазари за електронните и електромеханичните компоненти на Panasonic включват автомобилната индустрия, строителната и производствената автоматизация, системите за измерване и сигурност, фотоволтаиците и технологиите за възобновима енергия.

СЪЕДИНИТЕЛИ

  • Сързващи платки и огъваеми платки с малко разстояние между пиновете (Board-to-FPC)
  • Платка-платка с малко разстояние между пиновете (Board-to-Board)
  • Свързващи огъваеми платки с лентови кабели (FFC-to-FPC)
  • Малки нископрофилни конектори за LED осветление
  • Конектори от HTK (Honda Tsushin Kogyo Co.) – Платка-платка, Платка-кабел, I/O, картови, коаксиални, оптични, мощни

Изпрати запитване

    captcha