Потенциометри от ACP

 Aragonesa de Componentes Pasivos (ACP) е световно признат разработчик и производител на пасивни електронни компоненти, специализиран в дебелослойните резисторни потенциометри, сензори и електромеханични решения.

Всички продукти на ACP за безоловни. Компанията е сертифицирана по ISO 9001 и ISO/TS 16949. Създадена е през 1988 г. в Тарасона, Испания, а през 2003 г. разрастването на фирмата води до напълно обновена производствена база с увеличен капацитет.

ACP е експерт в дебелослойната технология. Всички производствени процеси се осъществяват в предприятието в Тарасона: създаване на съпротивителни, проводими и  изолиращи мастила, печатане, синтероване и лазерно рязане. Компанията разчита на екип от професионалисти, който прави гъвкавостта и високото ниво на обслужване част от предимствата на ACP.

Основните приложения на продуктите на ACP са бялата техника, промишлеността и автомобилостроенето. Най-често се използват в: уреди за контрол на скорост и мощност, таймери, определяне на чувствителността, температурни контролери на отоплителни и климатизационни системи, при актуатори, светлинни димери, управление на режими, аудио управление и др.

Продуктова гама на ACP (примерни продукти):

  • СА6 – тример
  • СА9, СА14 – сензор за позициониране на огледала (50000 цикъла, 3% линейност)
  • СЕ14 – селектиране на функции на електромотор (10000 цикъла, 11 различни позиции, с кликване на всяка позиция)
  • RS14 – сензор за позициониране на клапани (250000 цикъла, 3% линейност)
  • MRS14 – позиционен сензор при строителната техника (до 1000000 цикъла, 5% линейност)

Продуктите могат да бъдат произведени с поръчкови корпуси, колектори или аксесоари от метал и пластмаса

  • Поръчкови потенциометри – Позиционни сензори за индустриални и автомобилни приложения, с до 5 милиона цикъла и много специфични характеристики

Изпрати запитване

    captcha