ACP

Aragonesa de Componentes Pasivos (ACP) е световно признат разработчик и производител на пасивни електронни компоненти, специализиран в дебелослойните резисторни потенциометри, сензори и електромеханични решения.

Всички продукти на ACP за безоловни. Компанията е сертифицирана по ISO 9001 и ISO/TS 16949. Създадена е през 1988 г. в Тарасона, Испания, а през 2003 г. разрастването на фирмата води до напълно обновена производствена база с увеличен капацитет.

ACP е експерт в дебелослойната технология. Всички производствени процеси се осъществяват в предприятието в Тарасона: създаване на съпротивителни, проводими и  изолиращи мастила, печатане, синтероване и лазерно рязане. Компанията разчита на екип от професионалисти, който прави гъвкавостта и високото ниво на обслужване част от предимствата на ACP.

Основните приложения на продуктите на ACP са бялата техника, промишлеността и автомобилостроенето. Най-често се използват в: уреди за контрол на скорост и мощност, таймери, определяне на чувствителността, температурни контролери на отоплителни и климатизационни системи, при актуатори, светлинни димери, управление на режими, аудио управление и др.


Изпрати запитване

    captcha